EFI GARANT GROUP IFN SA,

este o institutie financiara nebancara inregistrata in  Registrul General  al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-41-11031, care functioneaza in conformitate cu Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, Legea nr. 93 din 8.apr.2009 privind instituţiile financiare nebancaresi Regulamentele  Bancii Nationale a Romaniei  avand activitatea principala – Cod CAEN 6499:

Emitere de garantii, asumare angajamente de garantare, asumare angajamente de finantare,Emitere de garantii si asumare de angajamente pentru garantarea creditelor si al altor instrumente de finantare care pot fi obtinute de intreprinderi mici si mijlocii, definite potrivit legii, iar ca si activitati secundare:

 1. Cod CAEN 6492 – “Alte activitati de creditare (finantarea tranzactiilor comerciale; credite imobiliare, fara credite ipotecare; microcreditare”;
 2. Cod CAEN 6499 – “Alte intermedieri financiare – Factoring “;
 3. Cod CAEN 6619 – “Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurari si fonduri de pensii – servicii de consultanta legate numai de activitatile de creditare din obiectul de activitate al societatii”;
 4. Cod CAEN 7022 – “Activitati de consultanta pentru afaceri si management legate de activitatile de creditare din obiectul de activitate”.

Activitatile inscrise in obiectul de activitate, altele decat cele de creditare, vor fi efecuate numai in masura in care sunt legate de activitatea de creditare sau sunt necesare functionarii in conditii adecvate a societatii.

Suntem un colectiv de profesioniști, care ne propunem să fim cei mai buni pentru tine și să venim în întampinarea nevoilor afacerii tale. Te ghidăm spre success! Dorim dezvoltarea unui parteneriat, in primul rând avantajos pentru tine; noi vom fi cei care se vor ocupa de toate aspectele juridice, financiare, legate de achizitii publice, fonduri europene, ale afacerii tale, pentru ca este important să fii informat și să funcționezi în legalitate. Ne adaptam nevoilor fiecărui client în parte, domeniile noastre de activitate fiind foarte variate; ne adresăm atât celor care sunt la început de drum și vor să își deschidă o firmă, cât și celor care au deja o afacere. Vom fi langă tine când ai nevoie de experiență și cunoștințele noastre. Scopul nostru este să-ți facem munca mai usoară, să te ajutam să iți începi propria afacere, după care te vom îndruma pas cu pas spre cele mai bune soluții in domeniile pe care le acoperim.

PRINCIPIILE PE CARE ESTE FUNDAMENTATĂ ACTIVITATEA NOASTRĂ

Principiile care conduc activitatea noastră constituie fundamentul pe care această societate s-a construit şi se dezvoltă:

 • Încredere, confidenţialitate, respect şi loialitate, toate reprezentând valori centrale pe care se consolidează relaţiile noastre intersocietare precum şi cele cu colaboratorii, partenerii, clienţii;
 • Maxima operativitate în asigurarea serviciilor;
 • Flexibilitate în utilizarea metodelor de lucru şi a soluţiilor adoptate;
 • Comunicare constantă şi eficientă cu clienţii;
 • Seriozitate şi corectitudine faţă de toţi cei cu care şi pentru care lucrăm;
 • Evitarea conflictelor de interese;
 • Consecvenţă în profesionalism dar şi inventivitate în găsirea soluţiilor adecvate rezolvării diferitelor situaţii cu care suntem confruntaţi;
 • Perseverenţă, ca soluţie împotriva plafonării profesionale;
 • Atitudine proactivă orientată spre interesul clienţilor societăţii.

Acţiunile noastre sunt îndreptate, către:

Asigurarea satisfacţiei clienţilor
Înţelegerea particularităţilor problemelor clientului, trebuie să ducă la oferirea de soluţii adecvate şi oportune. Încrederea, confidenţialitatea, respectul şi loialitatea reciprocă sunt valori centrale pe care se consolidează relaţiile noastre. Acţiunile şi iniţiativele noastre au la bază dorinţa unor relaţii de durată, reciproc benefice.

Asistenţă în implementarea soluţiilor recomandate
Adaptarea structurii şi culturii organizaţionale la cerinţele foarte dinamice ale raporturilor de pe piaţă reprezintă un proces complex. În condiţiile unei economii în tranziţie, asigurarea unei flexibilităţi în acest sens, devine o urgenţă şi o şansă de supravieţuire.

Organizarea de echipe flexibile şi multidisciplinare
Suntem convinşi că numai o puternică echipă de profesionişti adecvat motivaţi, poate genera soluţiile care să asigure clienţilor noştri avantaje competitive.

Resurse:
Echipa de lucru propusă pentru realizarea proiectelor a dezvoltat în decursul activităţii sale o bază logistică care permite informarea permanentă, conformă realităţilor curente, a personalului angajat, a conducerii, comunicarea rapidă între toţi membrii echipei, mobilitate şi flexibilitate maximă, consultarea ultimelor noutăţi şi apariţii în domeniul legislativ şi în domeniile pe care le implică activitatea noastră, precum şi rezolvarea promptă a situaţiilor de criză.